2012-01-11 00:22:20• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - szervezze át munkáját

Napi horoszkóp január 11.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy régen dédelgetett tervét a mai napon előveheti a fiókjából. Most akár még támogatókat is találhat a megvalósításához. Használja ki a lehetőséget, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Aztán még a ranglétrán is feljebb mászhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Vidám hangulatban telik a mai nap, kitűnően érezheti magát. Még a munkát is jobb kedvvel végezheti, mint más napokon. Hogy az öröm estig is kitartson szervezzen találkozót egynéhány jó baráttal, és/vagy a kedvesével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kolosszusként tornyosulnak a feje fölé a felhalmozott feladatok. Az időbeosztás, a hatékonyság megtanulása most megmentője lehet. Ha ma már nem is, a későbbiekben elgondolkozhat rajta, hogyan szervezhetné át a munkáját.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Rák jegyű hölgyek ma igazi nőnek érezhetik magukat, az urak viszont megtalálhatják valakiben azt. Még ha csak, mint álmaik asszonyát, esetleg a mozivásznon is. A nők talán vissza is élhetnek a helyzettel, egy icipicit…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Romantikus nap vár önre, ráadásul tele van energiával, tettre készséggel. Csak ne herdálja el ezt arra, hogy felesleges ügyeknek lesz fogadatlan prókátora. A mérlegeléshez kérje ki társa tanácsát. Annál is inkább, mert szüksége van a segítségére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szívét-lelkét fűszerezi a vágy és a szerelem. Igazán boldog napra számíthat ma, főleg, ha az estét azzal tölti, akit igazán szeret. Ezt nem szabad a véletlenre bízni. Ma kutyául érezné magát, ha egyedül kellene töltenie az estét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Költségei nyilvántartásához be kellene szereznie valamilyen regisztert. Ha más nincs, egy egyszerű kockás füzet is megteszi. Ez még nem garasoskodás, de a sokat éppúgy számon kell tartani, mint a keveset. Mert a végén semmi nem elég.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseinek most találhat reális alapot. A házzal, lakással kapcsolatos ügyek sem várhatnak örökké az elintéződésre. A kettő talán össze is függ. Önön múlik, hogy meglátja-e, hogyan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A pénz még a nagyvonalú Nyilasok esetében is nagy szerepet játszhat. Főleg, ha utazásra, távoli kalandra készül. Még ha ezt a távoli jövőben is tervezi, akkor is már most kezdjen el félretenni rá. Hogy ne érhesse csalódás.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ideje, hogy a felhalmozódott teendői közé vesse magát. Az otthonában éppúgy, mint a munkahelyén halmozódnak a gondok. Nem jó örökké csak várni. És nem jó örökké váratni valakit. A szerelem az ajtóján kopogtat, eressze be!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mindig ön akar a középpontban lenni, de ma van valaki, akikek, ha átmenetileg is, át kell adnia a helyét. Nem is lesz ez olyan fájó, mint gondolná. És idővel az illető sok terhet levehet az ön válláról. Megéri hát engedni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kicsit szedje össze magát, és merjen kiállni az igazáért. A szerénység eddig jó fegyvernek tűnt, de most már saját magának van ártalmára. Néha csak azért nem törődnek önnel, mert szinte nem is tudják, hogy van. Pedig van.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: